Kennis maken?

Nuchtere Twentse mentaliteit

Online marketing Twente is een jong team online marketeers en voornamelijk werkzaam in het optimaliseren van websites in de regio Twente. Wij willen graag samenwerken om andere websites optimaal te laten functioneren. Wij zijn een hecht team dat met elkaar samenwerkt en wij bundelen onze individuele krachten samen. Dit resulteert tot sterke op maat gemaakte diensten die wij online leveren. Door nauw samen te werken met onze partners zorgen wij ervoor dat onze online marketing diensten aansluiten op hun wensen en behoeften. Zo wordt het doel en de visie van onze partners meegenomen in de ontwikkeling van onze diensten.

Timo Paus

Online Marketing – Twente richt zich op bedrijven die behoefte hebben aan een nieuwe website, webshop of linkbuilding werkzaamheden. Bedrijven met ieder budget kunnen wij helpen met online marketing werkzaamheden. Binnen linkbuilding werkzaamheden bieden wij dan ook een groot netwerk aan om links op te plaatsen voor een linkruil. Interesse in een linkruil? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij staan voor je klaar!

Waar wij bij kunnen helpen om

jouw bedrijf beter vindbaar te maken!

Bedrijfsgroei realiseren

i

Content schrijven

Linkbuilding

WordPress

Google Analytics

Online lokale vindbaarheid

Remco

Remco

Online marketeer

Remco draagt zorgt voor uitstekende kwaliteit van het uitwisselen van links. Deze wisselt hij graag met je uit om ervoor te zorgen dat je website hoger scoort in Google. Niet alleen door middel van links, hij schrijft ook kwalitatieve linkbuilding blogs.

Gerald

Gerald

Online marketeer

Linkbuilding is één van de factoren die de vindbaarheid van een website tegemoetkomt. Het hebben van voldoende relevante backlinks bepaalt voor een groot deel hoe goed een website gevonden wordt in Google. Gerald helpt je met linkbuilding om dit voor je eigen website in te zetten of voor je klanten.

Sharon

Sharon

Online marketeer

Sharon is verantwoordelijk voor het verwerven van externe links.
Zij zorgt voor kwaliteit en relevantie van backlinks en voor een veelzijdig aanbod websites in veel verschillende niches.

Timo

Timo

Online marketeer

Timo zorgt voor kwaliteit en relevante linkbuilding blogs. Deze wisselt hij graag met je uit om ervoor te zorgen dat je website hoger in Google komt. Niet alleen door middel van links, juist ook door blogs.