Opzoek naar een meedenkend marketing bureau?

Online Marketing Twente is een jong, gemotiveerd en meedenkend marketing bureau. Wij werken met kleine klantenkringen waardoor ons team iedere ondernemer kent. Op deze manier kunnen wij uw offline imago perfect omzetten naar online! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat samenwerking de sleutel is naar online succes!

De online strategie zal eerst met u worden doorgenomen. Op deze manier kunnen er van beide kanten aanpassingen worden doorgevoerd. Dit zal uiteindelijk leiden tot een waterdicht marketing plan!

Tevreden bedrijven

Service cijfer

Jaren ervaring

UW ONLINE SPARRINGSPARTNER

Samenwerking is voor ons erg belangrijk. Wij zijn onszelf dan ook meer als sparringspartner dan online marketing bureau.  Zo staat in ons beleid dat wij per marktsegment maar één bedrijf ondersteunen. Dit doen wij om interne concurrentie uit te sluiten. Is uw bedrijf bijvoorbeeld gericht op tegelzetten dan zullen wij geen sparringspartner worden van een tweede tegelzetbedrijf.

Deze manier heeft niet alleen voordelen voor uw bedrijf maar ook voor ons als marketing bureau. Hierdoor kunnen wij onze aandacht en expertise namelijk volledig focussen op uw markt!  

  • Geen vast contract
  • Maandelijkse updates
  • Één op één contact
  • Altijd bereikbaar
  • Meedenkend

Mega Zomer Actie

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ZIN AAN EEN BAKJE KOFFIE?

Bent u nieuwsgierig wat ons bureau voor u zou kunnen betekenen? Of heeft u gewoon zin aan een bakje koffie of thee? Neem dan gerust contact met ons op! Onze deuren staat altijd open. Hierdoor kunt u een kijkje nemen hoe wij als bedrijf in elkaar zitten en daarnaast leren wij elkaar dan direct kennen. Mocht u nog interesse hebben in onze maand aanbieding, dan kunt u dit ook kenbaar maken. Klik op de onderstaande button en neem contact op!