Online marketing is het inspelen op de wensen en behoeften van de klant, wij doen dit graag voor jou. Online Marketing – Twente is hét bureau in de regio om contact mee op te nemen bij interesse in online marketing of werkzaamheden die hier binnen vallen. Het inspelen op de wensen en behoeften van de klant wordt binnen de online marketing gedaan door middel van SEO, SEA, e-mailmarketing en Social Media Marketing. Bij online marketing denk je ook bij remarketing. Bij remarketing worden eerdere bezoekers van de website bereikt met de inzet om de conversie te verhogen.

 

Content

 

Voornamelijk wordt er bij online marketing gebruik gemaakt van SEO en SEA. Het lijkt hetzelfde, want je wit het bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekmachine hebben. Maar er zit een degelijk verschil tussen SEO en SEA. Namelijk SEO is een organische optimalisatie in Google door in te spelen op diverse zoekwoorden en SEA is betaalde optimalisatie in Google door middel van advertenties.

Om de pagina hoog in de zoekmachine te laten komen, is het raadzaam om je website continu te blijven optimaliseren. Dat kan je doen door constant content te blijven schrijven. Dit kan in de vorm van een blog of een landingspagina. Dit gebeurt onder andere door het gebruik van H-tags. H-tags zijn titels van content op bijvoorbeeld een website of blog. H-tags worden gebruikt om duidelijkheid te geven aan Google en worden gebruikt in de zoekmachine optimalisatie. Onderdelen van H-tags zijn H1, H2, H3.

Bij elke soort content die je voor een website schrijft, moet er een meta-tag worden ingevuld. In de meta-tag wordt de bedrijfsnaam, USP en de URL van de omschrijving benoemd. Daarnaast komt er een omschrijving van het product of content in de meta omschrijving en dit mag maximaal 155 tekens zijn. Meta tags kan je vinden op Google als je een zoekwoord hebt ingevuld.

 

Linkbuilding

 

Bij linkbuilding heb je follow en no follow links. No follow links zijn linkjes waaraan Google geen autoriteit toekent. No follow links worden niet gevolgd door de Searchbot en er wordt geen waarde gestuurd naar de pagina’s.

Om aan linkbuilding te doen, zet je linkjes op de website van iemand anders. Om een linkje zo natuurlijk mogelijk in de tekst te zetten, maak je gebruik van anchor teksten. Anchors kan je onderverdelen in brand, variatie, URL, keyword en onzijdig. Linkbuilding doe je bijvoorbeeld via een ABCD-linkruil. Bij een ABCD-linkruil plaatst website D een link met vermelding naar website A. In ruil daarvoor plaatst website D een link met een vermelding naar een klant van de wederpartij, website C. Ben je geïnteresseerd in het opzetten van een linkruil, neem dan contact met ons op voor een samenwerking!